Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2017

MENGERJAKAN UMRAH DENGAN MUDAH DAN SELESA HANYA DENGAN SET UMRAH

Vlog diatas adalah testimoni yang sebenarnya tau..Bukan rekaan semata-mata ye..Mereka telah menunaikan ibadah umrah beberapa tahun yang lepas..Tapi disini saya nak share cikit. Bagaimana mereka kelihatan cergas dan bertenaga sepanjang menunaikan ibadah umarah..
Mereka telah mengambil Set Umrah yang telah membantu mereka untuk kelihatan lebih cergas dan bertenaga walaupun ada dikalangan mereka yang sudah pun berumur..
SET UMRAH

VITAMIN C SR
- Membantu mempertahankan sistem imun dari sebarang penyakit. Badan kita selalunya akan kalah dengan persekitaran yang tidak dibiasakan..Oleh itu, sistem pertahanan dalam badan mudah terdedah dengan pelbagai penyakit samada batuk, selesema, demam dan sebagainya. Jadi Vitamin C SR nie berfungsi mempertahankan sistem imun dalam badan.

B-COMPLEX
- B Complex nie membantu memberikan tenaga. Sepanjang mengerjakan umrah kita memerlukan banyak tenaga. Jadi, pengambilannya membantu mengembalikan tenaga yang telah kita gunakan sepanjang mengerjakan umrah

OSTEMATRIX
-…

PART 1 : LANJUTAN KURSUS ASAS UNTUK DIRI SENDIRI

Dah dekat sebulan saya tak sempat nak cite pasal nie..Sibuk memanjang je..Sampaikan dah naik berkulat blog saya nie...Walaupun tak lawa macam blog yang lain..Tapi nie lah nyawa saya tok buat apa yang saya suka..
Mula-mula nak masuk kursus nie memang payah lah..Iye lah dah bape lama tinggalkan kursus, badan lak dah naik lemak..mane ketidaknya sume lemak-lemak dha terkumpul kat dalam badan nie..memang masak lah dorang sume nak buang dari badan kan..hahahahhaa..
Tapi ape yang saya nak sampaikan dalam nie adalah berkenaan kursus yang saya masuki..Memang malas bila nak mulakan tapi bila dah masuk..Ya Allah teramat-amatlah best..Tapi itu pun bila dah hari ke 3 la...Walaupun kursus nie hanya 5 hari sahaja..tapi banyak pengajaran dan komitmen yang dapat saya pelajari..


Bermula dengan hari pertama lagi dah dikira point la..Kalau ikutkan dikira sebagai DISPLIN..yang nie sebenarnya nak di ketengahkan oleh pihak atasan..Bukan tak bagus, tapi nak kan yang lebih bagus...Kalau ikut jadual yang diberika…

SHAKLEEBABY : PRODUK SHAKLEE YANG SELAMAT UNTUK BAYI ANDA

BERITA BAIK UNTUK SEMUA IBUBAPA......


 Kalau sebelum nie kita selalu usulkan produk yang berasaskan untuk dewasa je kan..kali nie pulak pihak Shaklee telah mengeluarkan produk untuk anak anda. #shakleebaby nie sangat terbaik untuk kulit anak anda terutama ekzema dan psoriasis.
Suka tak?? Suka tak?? Suka tak??
Mestilah suka kan..sebabnya produk nie lah yang ditunggu-tunggu oleh semua ibubapa kat Malaysia kan..Kalau sebelum nie produk nie hanya dikeluarga di luar negara sahaja..Tetapi sekarang dh keluar di Malaysia pulak...Memang terbaik lah...
Jadi bulan November nie, ibu-ibu dah boleh dah beli sekarang untuk anak anda..dan bapa-bapa pulak perlulah standbykan duit untuk anak anda..
SHAKLEEBABY GENTLE WASH
* 76% bahan organik termasuk lavender dan chamomile
* pH yang seimbang dan diuji sensitiviti
* mengandungi 1,4-dioxance tetapi tidak dalam semua produk shakleebaby

SHAKLEEBABY SOOTHING LOTION


* 99% Asli  
* 87% Bahan organik   * Dirumuskan dengan biji bunga matahari dan minyak biji jojoba, ditamb…

KERJA HAKIKI VS KERJA PART TIME : MANA SATU PILIHAN ANDA ??

Kerjaya sememangnya salah satu yang sangat penting dalam kehidupan kitakan..Tak kira lah sape pun kita nie..sama  ada berpangkat tinggi amhupun pangkat rendah..semua orang perlukan kerjaya..
Tapi dengan ekonomi sekarang nie..dah ramai diantara kita yang memerlukan kerja "part time" @ kerja sampingan untuk mendapatkan dan menambah sumber pendapatan agar kehidupan menjadi lebih stabil..Tapi bagi korang lah yang mana satu pilihan yang korang akan pilih..untuk menstabilkan kerjaya korang..Adakah dengan kerja hakiki ataupun kerja sampingan yang korang buat tu..
Bagi sesetengah mereka memilih kerja hakiki adalah menjadi sumber pendapatan yang tetap untuk kehidupan mereka sendiri mahupun keluarga mereka..Dan ada juga sesetenagh dari mereka akan memilih kerja sampingan untuk meningkat sumber pendapatan..
Semuanya terpulang pada diri masing-masing untuk mendapatkan sumber pandapatan yang halal dan diberkati..Hanya kepada Allah sahaja kita boleh mohon untuk membantu kita..Kerana Dia Maha…