Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2016

BAGAIMANA CARA UNTUK SEMBUHKAN BATUK TANPA UBAT AGAR TIDAK KETAGIH

Assalammualaikum...
Pernah tak korang rasa batuk yang berpanjangan tapi xde kesan langsung..walaupun sudah bermacam ubat dimakan???
Ianya boleh terjadi pada semua orang tak kiralah berapa umur anda..Dan apabila ianya dah mula mnyerang..kita mesti akan terfikir..macam mane nak sembuhkannyakan..tanpa ketagih dengan ubat batuk..
Saya nak share kan sedikit mengenai bagaimana nak sembuhkan batuk tanpa ubat..
1. Makan aiskrim perisa Vanila - Makan aiskrim vanila boleh membantu menghilangkann masalah keradangan di bahagian tekak..Dan membantu menyejukkan saluran tekak anda..Tapi ingat ye, bukan semua orang boleh ikut yang nie tau..Bagi pesakit diabetes, perlu mendapatkan nasihat dari pakar anda.
2. Minuman air suam panas - Seperti yang kita maklum..minuman air suam panas juga membantu mengurangkan masalah batuk yang teruk dan memberikan kelegaan pada tekak anda. Elakkan minuman yang dicampur dengan ais
3. Minuman jeruk nipis dan madu - Jeruk nipis bersifat asid..jadi ianya sangat membantu untuk membe…

SET GET CLEAN SHAKLEE MEMANG TERBAIK UNTUK KEDIAMAN ANDA AGAR SENTIASA BERSIH DAN SEGAR

Bila sebut je pasal get clean nie..semua orang akan terbayangkan rumah yang cantik dan bersih kan...Macam juga kalau kita nak cleankan perut kita..Memang payah lah jugak kan..
Tapi tak mustahil dengan shaklee..sebabnya Shaklee dah sediakan SET GET CLEAN untuk kediaman anda..


Setiap produk nie memang terbaik..membersihkan dari halaman kediaman anda hingga keruang dapur anda..Dalam SET GET CLEAN nie ada..
1. FRESH LAUNDRY - Membantu membersihkan pakaian anda.. - Membantu menyahkan hama dan kotoran pada pakaian anda - Memberikan kesegaran pada pakaian anda
2. SOFT FABRIC - Membantu melembutkan pakaian - Memberikan kesegaran pada pakaian
3. BASIC H - Yang nie digunakan untuk 1001 kegunaan..Macam-macam yang anda boleh gunakan samada untuk membersihkan dapur ke..Nak cuci lantai ke..Basuh kasut sekolah anak ke..macam-macam lagi lah..
4. DISH WASH - Yang nie pula untuk membasuh pinggang mangkuk  - Menghilangkan segala kekotoran - Menanggalkan segala minyak yang melekap pada pinggang, periuk dan lain-lain - M…

LUKA BERSALIN SEMAKIN PULIH DENGAN VIVIX, IBU KEMBALI SENYUM

Pengalaman bersalin memang sesuatu yang sangat mengembirakan  buat seorang wanita..Mane tidaknya..Ianya merupakan pengalaman yang tidak dapat dilupakan..Biarlah bersalin banyak kali pun..pengalaman itu memang best..Tidak dapat diceritakan dan digambarkan..
Tapi selepas bersalin..temoh berpantang adalah yang paling menyeksakan..Lebih-lebih lagi jika bahagian kemaluan itu dijahit selepas bersalin..Bayangkanlah, betapa seksanya ibu itu untuk menguruskan diri sendiri..jika tidak dijaga boleh menyebabkan kelukaan yang serius..dan boleh mendatangkan penyakit lain..
Ikuti testimoni nie..Bagaimana seorang ibu yang mengalami luka bersalin yang terbuka dan pulih setelah mencuba satu produk nie...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------




[LUKA JAHIT BERSALIN TERBUKA SAMPAI TAK BOLEH JALAN, TAK BOLEH DUDUK]
.

Bersalinkan Maryam secara normal dan vacum. 2 hari sakit tak dapat tidur, seminggu di hospital, 2 kali induce.

Sehari balik da…